Logo
Ylinkerros Oy

Onnistuneet asuntokaupat alkavat meiltä!

Ylinkerros Oy TopFloor on vuonna 1990 perustettu yksityinen, pankeista ja vakuutusyhtiöistä riippumaton kiinteistönvälitystoimisto. Yli 25 toimintavuotemme aikana on meillä ollut ilo palvella asiakkaitamme mitä erilaisimmissa asuntoasioissa ja vuosien saatossa olemme saavuttaneet vankan jalansijan luotettavana kiinteistönvälittäjänä.

Tarjoamme asiakkaillemme turvallista, osaavaa ja laadukasta palvelua. Kanssamme hoituvat mutkattomasti kaikki asunto- ja kiinteistökaupat, sijoituskohteiden vuokraukset, tonttijaot, hinta-arviot sekä arviokirjat perunkirjoituksiin, osituksiin ja vakuus- sekä tasearviointeihin.

Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton Laatuyrityksenä sitoudumme noudattamaan järjestelmän laatupolitiikkaa asiakkaiden, henkilökunnan ja sidosryhmien hyväksi.

Noudatamme myös Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton laatimaa Hyvää Välitystapaa.

Onnistuneet asuntokaupat ovat meille sydämenasia.

 

Y-tunnus: 0807074-0


Tilaa arviokäynti

Ylinkerros Oy Töölö
Runeberginkatu 61
00260 Helsinki
09 700 17 750
ylinkerrolinkerros.fi
» Tietosuoja- ja rekisteriselose
Ylinkerros Oy Haaga
Kauppalantie 42
00320 Helsinki
040 673 3999
inflinkerros.fi

Ylinkerros Oy ©
Powered by Nerio LKV

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)